Anpassa Din Hotellvistelse

Vi har nog alla suttit och slitit oss i håret när vi väl bokat ett resmål, men inte kan bestämma oss för vilket hotell som är värt att lägga pengarna på. Detta har gjort så att man ibland har fått undermåliga hotell som man tagit med en klackspark eller att man fått ett hotell som kostat lite mer än önskat.

 

Men med hjälp av diverse olika hotellbokningssidor kan vi numera specificera vad det är för hotell vi letar efter och inom vilket budget vi vill hamna. Detta har gjort så att många hotell pressat både sina priser, men också installerat fler faciliteter för att kunna locka fler kunder att bo med dem.

 

Las Vegas-fällan

Man ska akta sig för att inte åka på en klassisk fälla som handlar om vart hotellet ligger.
Det finns en omtalad historia som handlar om att en man hade bokat en resa för att åka till Las Vegas över en helg för att uppleva allt det storslagna han sett från filmer.

 

Han letade upp ett hotell som sade sig vara beläget nära Las Vegas för att underlätta transporten fram och tillbaka till The Strip. Men när mannen kommer fram till hotellet i Las Vegas så märker han att hotellet inte alls var så nära som han önskat. Detta var för att hotellet själva uppgav att de var en ”promenad bort från The Strip”, men denna promenaden var i själva verket över en mil. I med att mannen kände att han blivit lurad och att han inte var villig att lägga stora summor på transporten så slutade det med att han satt kvar på hotellet och spelade genom olika nätcasinon (källa) istället för att ta sig in till Las Vegas. Detta gjorde att hans helhetsupplevelse i Las Vegas blev kraftigt försämrad och att han inte var villig att återvända.

 

Det ska sägas att denna specifika historia gått några varv fram och tillbaka, men innehållet i den talar för sig själv. Man ska alltid kolla upp var hotellet ligger någonstans och man ska alltid utgå från att man själv får ta reda på informationen som behövs för att tillgodose sina egna behov.

 

Försök att bryta ned din vistelse i vad du ska göra

Med den rådande teknologiska utvecklingen så kan vi se vad det finns att både göra, äta och se när vi åker till olika destinationer. Detta gör man smidigast genom att internetsöka efter sevärdheter men man kan också ställa frågor i olika forum där man snabbt kan få svar av andra resenärer som varit på samma plats innan. De frågorna man kommer att behöva ställa sig är; Kommer jag spendera mycket tid på hotellet? Vill jag spendera mycket tid på hotellet? Kommer, och vill, jag äta på hotellet? Vart ligger hotellet i förhållande till det jag vill göra?
Om man går igenom dessa frågorna och kommer fram till klara svar så kommer man förhoppningsvis också kunna smala ner vad det faktiskt är man behöver av sitt hotell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *