Budgethotell i Stockholm

Ska du resa till huvudstaden och vill inte lägga allt för mycket pengar på boende? Då finns det flera trevliga budgethotell som du kan bo på. Bara för att ett hotell är billigt betyder det inte att du kommer bo sämre än om du bokar ett dyrare hotell. Idag finns det en uppsjö av olika hotellkedjor som erbjuder bra standard till billiga priser. Rummen är komfortabla, stilrent inredda och har alla faciliteter som du kan tänkas behöva för att känna dig bekväm under din vistelse. Detta inkluderar saker som gratis Wi-Fi, minibar på rummet och luftkonditionering. Vissa av dem ligger lite utanför staden och vissa av dem mitt i centrum.

Ett hotell som vi rekommenderar om du vill bo billigt är Bo Hotel som ligger i Enskede. Det är beläget mitt i shoppingområdet Tolv Stockholm där du även hittar Tele2 Arena. Det är bara 500 meter till Globens tunnelbanestation där du kan ta dig vidare in mot centrum. Det tar ungefär tio minuter med tunnelbanan till centralstationen. Alla rummen har Wi-Fi plus ett eget badrum. Inredningen är häftig och påminner lite om ett boutiquehotell. För dig som nöjer dig med en sovplats finns det så kallade poddar där ni sover flera i samma rum. Du kan äta frukost, lunch och middag på hotellets restaurang eller ta en drink i baren.

Clarion Hotel Sign

Clarion Sign är en del av den populära hotellkedjan Nordic Choice Hotels som har flera hotell i varierande prisklasser runt om i Skandinavien. Just detta hotell har ett perfekt läge då det endast ligger 400 meter från Arlanda Express-terminalen. Detta är ett stilrent hotell som dessutom har en liten spa-avdelning på taket. Som gäst får du rabatt på inträde om du skulle vilja utnyttja faciliteterna. Själva hotellet ligger i en ståtlig glasbyggnad som är mycket vacker att se på utifrån. Du som vill utnyttja hotellets gym använder bara din nyckel för att ta dig in. Självklart är detta helt kostnadsfritt. För att ta dig till Stockholms central behöver du bara promenera tio minuter.

Hotel With

Detta är ett trendigt men ändå budgetvänligt hotell som ligger i de centrala delarna av Stockholm. Rummen är lekfullt inredda och det känns inte alls som att du befinner dig på ett hotell när du kliver in i ett av dem. Ett extra plus är att hotellet ligger precis under en matmarknad kallad Urban Deli där du kan köpa en massa läckerheter. Dessutom är du endast 500 meter bort från Stureplans alla restauranger och nattklubbar. Du har Wi-Fi vart du än befinner dig på hotellet och alla rum är dessutom utrustade med en TV samt regndusch i badrummet. Dock har de inga fönster, vilket kan vara värt att veta innan du bokar.

Scandic Malmen

Hotell Scandic finns inte bara i Stockholm, utan på flera platser runt om i Sverige. Just detta hotell ligger på Medborgarplatsen i området Södermalm, som är ett av stadens mest populära områden. Detta är ett väldigt livligt område som kryllar av trevliga restauranger och barer. Rummen är moderna och enkelt inredda och samtliga av dem har TV samt Wi-Fi. Du har även ditt eget badrum och ett skrivbord på rummet. Varje morgon kan du börja dagen med en ekologisk frukostbuffé. De har även en restaurang vid namn Bistro Malmen där du kan avnjuta europeiska rätter med fokus på det franska köket. Precis intill ligger tunnelbanestationen Medborgarplatsen där du kan åka vidare in till centrum på cirka fem minuter.

Hotel C Stockholm

Hotell C ligger precis intill Stockholms tunnelbana och är hem till berömda Icebar, en bar som är helt skapad av is. Rummen är eleganta och smakfullt inredda och det erbjuds både enkelrum och dubbelrum. De har dessutom väldigt fina sängar och på rummen har du allt du behöver för att kunna göra te och kaffe. Isbaren lockar många besökare och här har du möjligheten att ta en drink i -7 grader. Restaurangen som hör till hotellet har ett amerikanskt tema och serverar mycket goda burgare. Även här kan du varje morgon njuta av en frukostbuffé med någonting för alla smaker. Drottninggatan ligger dessutom ynka 500 meter bort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *