Affärshotell i Stockholm

Queen’s Hotel ligger mitt i hjärtat av huvudstaden och är omtyckt av affärsresenärer för sitt centrala läge och sin klassiska inredning. Det ligger nära tunnelbana, shopping och nöjen. Här hittas bra konferensmöjligheter i välutrustade lokaler. First Hotel Kungsbron är beläget precis intill Centralstationen, där det finns expressbuss och tunnelbana samt bra med parkeringsplatser i garaget. Hotel Hansson beskrivs som ett exklusivt boutiquehotell mitt i Vasastan. Här finns rum i olika prisklasser, egen restaurang och bar samt konferenslokaler. Chambre Séparée (ett enskilt rum på restaurangen) går att boka för olika sammankomster. Central Hotel är helt nyrenoverat och väl omtyckt av affärsresenärer, främst för sitt centrala läge. Hotellet erbjuder komfortabla sängar, en rad bekvämligheter och goda konferensmöjligheter. Det är nära till shopping, restauranger och nöjen.

Freys Hotel är ett mycket fint hotell nära Centralstationen. Hotellet är omtyckt för sina unikt och gemytligt inredda rum. Förutom en egen restaurang har Freys även en egen bar med mängder av olika sorters belgiskt öl. Radisson Blu Strand är ett hotell med hög standard och strategiskt bra läge alldeles intill Stockholms finansdistrikt. Inredningen är elegant och här finns både mindre och större mötesrum och konferenslokaler, vilket är uppskattat av affärsresenärer. Då hotellet ligger precis vid Nybrokajen har besökaren en fantastiskt fin utsikt över vattnet från vissa rum. Radisson Blu Waterfront är ett populärt affärshotell som ligger på Norrmalm, i närheten av Centralstationen. God service, bra konferensmöjligheter, hög komfort och internationell atmosfär präglar hotellet.

Ett prisbelönt och ett högklassigt hotell

Hotel Diplomat på Nybrokajen är ett flera gånger prisbelönt och mycket omtyckt affärshotell med fantastiskt fint läge mitt på Strandvägen. Servicen håller hög klass och rummen är hemtrevligt inredda för att skapa en trevlig och avslappnad atmosfär. Det är lugnt och tyst trots sitt centrala läge, med ljusa och välutrustade konferenslokaler och med en mycket fin utsikt över Nybroviken. Clarion Hotel på Södermalm är ett högklassigt hotell med bra läge mitt på charmiga Södermalm. Det är ett bra boende för affärsresenärer som önskar bo något avsides men ändå med närhet till lokala färdmedel och centrum. Clarion Hotel erbjuder bastubad, massagebehandlingar, poolbad och en härlig solterrass som är öppen på sommaren. Här finns goda konferensmöjligheter i ljusa och fräscha lokaler.

Hotell med omtalade frukostar

Mornington Hotel på Nybrogatan är till stor del ekologiskt och närodlat med charkuterier, äggröra, färskt bröd, hemgjord müsli och pannkakor. Reisen på Skeppsbron erbjuder gluten- och laktosfria samt ekologiska alternativ med mängder av frukter, ostar, kallskuret, smoothies, juicer, müsli med mera. Miss Clara Hotel på Sveavägen har många gluten- och laktosfria alternativ, hemgjord müsli, egen marmelad och våfflor bland annat. Malmen på Medborgarplatsen har en kravmärkt frukostbuffé med äggröra, bacon, yoghurt, flingor, Fairtrade-kaffe samt gluten- och laktosfria alternativ. Rival på Mariatorget erbjuder pannkakor, fattiga riddare, fruktsallad och müsli, samt nybakat bröd från bageri. Där finns dessutom en uteservering vid fint väder och många kaffevarianter. Clarion Hotel Sign på Norra Bantorget har en väl tilltagen frukostbuffé med ekologiska produkter och är klassad som Fairtrade-frukost.

Affärshotell nära flygplatsen

StayAt Stockholm Kista är det hotell som är beläget mellan Arlanda flygplats och Stockholm centrum, mitt i Kista Galleria, med mycket bra och regelbundna kommunikationer till city. Hotellet erbjuder lägenheter i form av studios eller enrumslägenheter. Flyghotellet i Bromma är den absolut bästa utgångspunkten för den som vill bo lite i utkanten men ändå nära. Tunnelbanestationen ligger cirka 200 meter från Flyghotellet och resan in till centrala Stockholm tar bara några minuter. Mornington Hotel Stockholm Bromma är beläget cirka åtta kilometer från Stockholms centrum. Det erbjuder ett bekvämt boende med centrala stan på lagom avstånd. Hotellet totalrenoverades 2007 och erbjuder 127 fräscha och rymliga rum. Trådlöst internet finns tillgängligt dygnet runt och är gratis för hotellets gäster.

Boutiquehotell mitt i city

Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen är ett boutiquehotell i storformat med 60-talsinfluerad inredning. Här finns ett enastående utbud av mat och dryck. At Six på Brunkebergstorg har en exklusiv twist och stort rumsutbud, egna restauranger, barer och gym. Nordic Light Hotel på Vasaplan ligger nära Stockholm central samt Arlanda Express. Nordisk design genomsyrar hela hotellet som helrenoverades 2017. Clarion Collection Hotel Tapto på Jungfrugatan ligger mycket centralt men ändå lugnt till och är inrett med dova färger för en trevlig hemkänsla. Frukostbuffé, eftermiddagsfika och kvällsmål ingår. Clarion Collection Hotel Wellington på Storgatan är ett ombonat och trevligt hotell mitt i centrala Stockholm, endast några minuters promenadväg från Stureplan. Även här ingår eftermiddagsfika och kvällsmat för hotellets gäster varje dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *